Opis forum
siema Grzechu jestem mieszkam i uczę się w Głogowie mam 19 lat, interesuje się wieloma rzeczami a szczególnie samochodami, laskami, piłką nożną i historią - nie koniecznie w tej kolejności słucham głównie muzyki klubowej trance techno dance itd ale i starocie z lat 80 Modern Talking i podobne
, oprócz traviana gram też w CSa i właściwie to wszystko bo nie mam za dużo czasu a od grania na kompie wole sobie w nogę pograć albo spędzić czas z kumplami albo dziewczyną
,chcecie jeszcze coś wiedzieć spamujcie mi na GG 6937423, albo piszcie tu pod tematem
pzdr
Ostatnio edytowany przez swistaku (2008-09-16 09:51:31)
hmm nie wiem ale poszukam takiej opcji, jak narazie najlepiej żeby każdy pisał o sobie w oddzielnym temacie a później się po przenosi do tych profilów
narazie jeszcze nie znalazłem całkowitego rozwiązania tego problemu ale tymczasowo można po robić tu w dziale "MY" swoje prezentacje, a później w profilu w miejscu gdzie podaje się stronę www podać link do tej prezentacji-tak ja zrobiłem przed chwilą, wieczorem pokombinuje jeszcze ze skórkami na forum może któraś ma coś takiego