Opis forum
siema Grzechu jestem mieszkam i uczê siê w G³ogowie mam 19 lat, interesuje siê wieloma rzeczami a szczególnie samochodami, laskami, pi³k± no¿n± i histori± - nie koniecznie w tej kolejno¶ci s³ucham g³ównie muzyki klubowej trance techno dance itd ale i starocie z lat 80 Modern Talking i podobne , oprócz traviana gram te¿ w CSa i w³a¶ciwie to wszystko bo nie mam za du¿o czasu a od grania na kompie wole sobie w nogê pograæ albo spêdziæ czas z kumplami albo dziewczyn± ,chcecie jeszcze co¶ wiedzieæ spamujcie mi na GG 6937423, albo piszcie tu pod tematem
pzdr
Ostatnio edytowany przez swistaku (2008-09-16 09:51:31)
mo¿emy kiedy¶ pograæ, tylko fajnie by by³o wiêcej ludzi skombinowaæ, w 1.5 nie gra³em, zaczyna³em od 1.6 ostatnio po¿yczy³em od kumpla CSa source ale to ju¿ nie to samo, wogule inaczej siê gra
hmm nie wiem ale poszukam takiej opcji, jak narazie najlepiej ¿eby ka¿dy pisa³ o sobie w oddzielnym temacie a pó¼niej siê po przenosi do tych profilów
narazie jeszcze nie znalaz³em ca³kowitego rozwi±zania tego problemu ale tymczasowo mo¿na po robiæ tu w dziale "MY" swoje prezentacje, a pó¼niej w profilu w miejscu gdzie podaje siê stronê www podaæ link do tej prezentacji-tak ja zrobi³em przed chwil±, wieczorem pokombinuje jeszcze ze skórkami na forum mo¿e która¶ ma co¶ takiego